• Pouze online

Cukrářská výroba III – Ludvík Bláha a kolektiv

255 Kč
S DPH

pro 3. ročník oboru vzdělání Cukrář

4., přepracované vydání

formát A5,

188 stran, 7 obrázků

Rok vydání 2013

E-kniha

Počet

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku.

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí.

Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům.

Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.

EAN 9788073330996

ISBN 978-80-7333-099-6

07-04
9788073330996
978-80-7333-099-6

4 další produkty ve stejné kategorii: