Cukrářská výroba II – Ludvík Bláha a kolektiv

330 Kč
S DPH

5., přepracované vydání

B5 formát, 200 stran,

26 obrázků

Rok vydání 2019

E-kniha

Počet

Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce
a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování.
Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot,
smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.
U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.

Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

EAN 9788073331382

ISBN 978-80-7333-138-2

07-08
9788073331382
978-80-7333-138-2

4 další produkty ve stejné kategorii: