Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce
a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování.
Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot,
smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.
U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.
Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
EAN 9788073331382
ISBN 978-80-7333-138-2
4 další produkty ve stejné kategorii:
-
Cukrářská výroba I – Ludvík...Cena 225 Kč 225 Kč
-
Cukrářská výroba III – Ludvík...Cena 330 Kč 330 Kč
-
Odborné kreslení – Pavlína...Cena 330 Kč 330 Kč
-
Cukrářská výroba III – Ludvík...Cena 255 Kč 255 Kč